SyysMatin Markkinat

13-Sep-2016

Lämpimästi tervetuloa 17.-18.9. järjestettäville SyysMatin Markkinoille Espoon keskuksen kirkon ympäristöön! Löydät meidät sieltä laajan tuotevalikoiman kanssa :) Markkinat ovat avoinna lauantaina 10-16 ja sunnuntaina 11-16. Marian..

Nettisivut päivitetty

28-May-2016

Hei, nettisivujemme katalogit ovat nyt päivitetty ja löydät niistä ihania uusia tuotteita. Käythän katsomassa :) Katalogien päivittyminen vaatii selainhistorian poistamisen jos olet käynyt tutustumassa katalogeihin jo aiemmin. Uudet katalogit tunnistat siitä että sivulla ei ole enää neljää tuotetta vaan kuvat ja tekstit ovat hajautettu. Olemme myös muuttaneet nettisivuja tilauspohjaisemmaksi eli ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut jostakin tuotteesta - mikäli sellaista ei l&o..

Nummelan Naistenmessut 2015

30-Nov-2015

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Löydät meidät seuraavan kerran Nummelan Naistenmessuilta 12.-13.12.2015. Ovet aukenevat molempina päivinä klo 10, tervetuloa siis ostoksille! Tarjolla tuttuja tuotteita korvakoruista klipsutuotteisiin, posliiniin ja uusiin paljettikoristeisiin. Myös Elllas design -tuotteita nähtävillä : ) Lisätietoa tapahtumasta: http://naistenmessut.com/ Tervetuloa!..

SyysMatin markkinat

15-Sep-2015

Tervetuloa vanhan ajan SyysMatin markkinoille 19.-20.9. Espoon keskukseen! Myynnissä kaikenlaista pientä kivaa :) Enemmän tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: http://www.espoonseurakunnat.fi/web/syysmatinmarkkinat Tavataan pian! :) Marian..

Nyt somessa!

17-Jul-2015

DesignMarianin löydät nyt Facebookin lisäksi myös Twitteristä ja Instagramista!..

Uusia tuotteita

14-Jul-2015

Hei kaikki rakkaat seuraajat! Käykääpä kurkistamassa uudet paljettituotteet muut tuotteet -katalogin loppupäästä :) Olen tällaisiin hurahtanut nyt aivan täysin ja lisää on tulossa. Lisäksi muista tuotteista löytyy uusia pitkiä avainnauhoja monessa eri värissä. Sieltä ihana töihinpaluulahja kesälomalaiselle :) TÄRKEÄ HUOMIO! Mikäli et näe päivitettyjä katalogeja, poista selaimesi evästeet. Tämä viimeistään päivittää kata..

Laurin Elojuhlat 2015

06-Jul-2015

Seuraavan kerran löydät meidät perinteisiltä Laurin Elojuhlilta Vantaalta 8.8.2015! Lämpimästi tervetuloa! :) Terveisin Marian..

Valmistujaistarjous

24-May-2015

Olen nyt päivittänyt kierrätyskatalogiin muutamia uusia klipsulaukkuja. Käykää siis kurkkaamassa kiinnostuneet :) Haluan myös toivottaa onnea kaikille valkolakin saaville sekä ammattiin valmistuville! Juhlien kunniaksi kaikkiin yli 20 euron tilauksiin vapaavalintainen kortti tai korvakorut (4 euron normaalihinnalla) kaupan päälle. Tarjous voimassa kuun loppuun. Lämpimistä säistä nautiskellen, Marian ..

Löydät meidät nyt myös Facebookista!

03-May-2015

Tutustu meihin ja tuotteisiimme myös Facebookin kautta. Löydät meidät nimellä DesignMarian. Tervetuloa tutustumaan sitäkin kautta :) Uudistusterveisin, Marian..

Kevätmarkkinat osaltamme peruttu!

02-May-2015

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että Kauniaisten Kevätmarkkinat 2.5. ovat osaltamme peruttu huonon sään ja katoksettomuuden vuoksi! Marian..

Kauniaisten Kevätmarkkinat

24-Apr-2015

Tahdomme toivottaa teidät tervetulleiksi tutustumaan myyntipisteeseemme Kauniaisten Kevätmarkkinoille 2.5. klo 9-17. Markkina-alue sijoittuu Kauniaisten keskustan tuntumaan. Kojustamme löydät itsellesi hyvänmielentuotteita kesän rientoihin sekä monenlaisia lahjaideoita äidille, tulevalle ylioppilaalle tai vaikkapa rippilapselle. Torilla tavataan! :) Marian ..

Tervetuloa nettisivuille!

14-Apr-2015

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi nettisivulleni kaikki vanhat ja uudet asiakkaat! Olemme vihdoin ja viimein pitkän puolivuotisen uurastuksen jälkeen saaneet sivut esittelypisteeseen. Jes! Sivujen takana ovat olleet ruotsalaisen Evodatan pojat, jotka ovat tehneet kovan työn sivujen kanssa. Heille erittäin suuri kiitos uurastuksesta! Mitkä nämä sivut ovat? Lähinnä tarkoitus on olla kotisivu verkkokauppavivahteella. Täällä me (Marian, KÄMMI ja Lumienkeli) esittelemme hieman itseämme ja tekemiäm..