Tervetuloa nettisivuille!

14-Apr-2015

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi nettisivulleni kaikki vanhat ja uudet asiakkaat!

Olemme vihdoin ja viimein pitkän puolivuotisen uurastuksen jälkeen saaneet sivut esittelypisteeseen. Jes! Sivujen takana ovat olleet ruotsalaisen Evodatan pojat, jotka ovat tehneet kovan työn sivujen kanssa. Heille erittäin suuri kiitos uurastuksesta!

Mitkä nämä sivut ovat? Lähinnä tarkoitus on olla kotisivu verkkokauppavivahteella. Täällä me (Marian, KÄMMI ja Lumienkeli) esittelemme hieman itseämme ja tekemiämme kauniita tuotteita sekä tiedotamme tulevista tapahtumista. Kauppa toimii PDF-muotoisien katalogien pohjalta, joita pyrimme päivittämään heti tuotemyyntien jälkeen ja uusien tuotteiden valmistuttua. Nettisivuilta tilatessa on huomioitava siis se pieni asia, että kaupankäynti ei ole täysin reaaliaikaista. Haluamasi tuote saattaa siis pahimmassa tapauksessa olla myyty, mikäli olemme juuri tilaushetkellä myymässä markkinoilla tai muussa myyntitapahtumassa.

Tulemme tekemään jatkuvasti korjauksia sivuille, mutta myös ehdotuksia ja kommentteja otan mielelläni vastaan. Osa tiedoista tulee ainakin aluksi olemaan englannin kielellä, mutta toivon, ettei tämä aiheuta suuria ongelmia sivujen käyttämisessä.

Iloisin uudistusterveisin,

 

Marian

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus